بخش خصوصی
28 فوریه 2019 |
نوشته ی Babak Yektafar
به قلم: جان زمکو اخیرا رهبران جهان به منظور تمرکز بر مقوله “ایجاد اتفاق آراء برای توسعه منصفانه و پایدار” در نشست کشورهای گروه 20 در بوئنوس آیرس (پایتخت) آرژانتین گردهم آمدند. مائوریسیو ماکری رئیس جمهور کشور میزبان هم، مبارزه با فساد را در مرکز دستورکار خود قرار داده است. درک چرایی این
[ادامه ی مطلب]
گذارده شده در بخش خصوصی |
بدون نظر »
14 آگوست 2012 |
نوشته ی wpadmin
به نظر می رسد که ورود به بازار برخی از کشورها مانند بالا انداختن سکه برای شیر یا خط است. زیرا در حالی که در بیست سال پیش که چین کشوری به مراتب بسته تر از امروز بود، شرکت های معروف موفق شدند به نوعی جای پای خود را باز کنند
گذارده شده در بخش خصوصی |
دیدگاهها برای شانسی بودن راه انداختن کسب و کار در برخی از کشورها بسته هستند
30 می 2012 |
نوشته ی wpadmin
مجمع جهانی اقتصاد با همکاری نزدیک گروه مشاورهای بوستون با ملاک قرار دادن سه معیار پایداری، نوآوری و عملکرد ، 16 شرکت فعال در بازارهای در حال ظهور، به عنوان برترینها در استفاده از نوآوری جهت پایداری، را انتخاب کردند
همچنین در بخش پیوندها:
مونولوگ دولت در غیاب بخش خصوصی واقعی (فارسی)
شکلگیری گروه مدیریتی در عصر جدید بنگاهها (فارسی)
آیا توجه به مسئولیت شرکتی باعث اقزایش سود سازمان ها می شود؟ (انگلیسی)
گذارده شده در بخش خصوصی |
دیدگاهها برای پایداری شرکتی از طریق نوآوری بسته هستند
19 جولای 2011 |
نوشته ی wpadmin
انگیزۀ حفظ مزیت رقابتی و افزایش سود دهی باعث شده است که در دو دهۀ اخیر بسیاری از شرکت های چند ملیتی (ام ان سی)، زنجیرۀ عرضۀ خود به جهان در حال توسعه را بیشتر گسترش دهند. وقتی این شبکه های عرضه به کشورهایی می رسند که از نظر سیاسی و اقتصادی رشد کمتری داشته اند، ام ان سی خود را در محیطی می یابد که در آن بهایی به حاکمیت قانون داده نمی شود. مثلا در چنین محیطی هایی حق مالکیت فکری و عملی ضعیف می باشد، و فساد در آنها تبدیل به یک بیماری همه گیر شده است. این مسئله باعث می شود که هم به لحاظ اقتصادی و هم از نظر اخلاقی، مشکلات جدیدی برسر راه عملکرد صحیح مدیریت زنجیرۀ عرضه ایجاد شود.
گذارده شده در بخش خصوصی |
دیدگاهها برای به کار گیری تجار محلی در انجام اصلاحات: بُعد جدیدی از تابعیت شرکت جهانی بسته هستند
19 جولای 2011 |
نوشته ی wpadmin
مرکز بین المللی تجارت خصوصی بیشترین بهره وری از گفت و گوی دولتی- خصوصی: رویکردی حامیانه به قلم: دکتر کیم اریک بتچر ماه مه 2011 (خرداد 1390) نگاهی اجمالی به مقاله گفت و گوی بخش های دولتی- خصوصی با استفاده از داده های ارزشمند خصوصی و ایجاد نیروی سوق دهنده به سوی اصلاحات، خط مشی
[ادامه ی مطلب]
گذارده شده در بخش خصوصی |
دیدگاهها برای بیشترین بهره وری از گفت و گوی دولتی- خصوصی: رویکردی حامیانه بسته هستند
1 جولای 2011 |
نوشته ی wpadmin
در خلال سال های 1994 تا 1995 مرکز پژوهش های اتحادیه های تجاری روسیه، در مناطق مسکو، تور، ایازان، یاروسلوی، و ایوانف، تحقیقاتی در مورد 22 شرکت سهامی در زمینه های مهندسی، شیمیایی، نساجی، و صنایع سبک را آغار کرد. هدف این بود که روند مالکیت کارکنان در شرکت های خصوصی شده را بررسی نماید، و پیشنهادهایی برای بهبود آن تدوین کند.
گذارده شده در بخش خصوصی, خصوصی سازی |
دیدگاهها برای مشکلات مالکیت و خصوصی سازی در روسیه: بخش سوم و پایانی بسته هستند
1 جولای 2011 |
نوشته ی wpadmin
براساس اظهارات کمیته مدیریت دولتی، تا سال 1996 بالغ بر 118 هزار و 800 شرکت دولتی یعنی 7/56 درصد کل آنها خصوصی شده اند. در عین حال 27 هزار و 800 شرکت سهامی به ثبت رسیده اند. همچنین در سال 1995، 60 درصد تولید ناخالص ملی مربوط به بخش خصوصی بود. باید توجه داشت که این ارقام تقریبی هستند، و با ارقام سایر منابع تضاد دارند. به هر حال از آن هنگام به بعد، آهنگ خصوصی سازی کندتر شده است. چراکه خصوصی سازی اموال دولتی به طور کامل انجام گرفته، و تنها چند واحد غیرعادی باقی مانده است. در عین حال تب اولیه فروکش کرده است.
گذارده شده در بخش خصوصی, خصوصی سازی |
دیدگاهها برای مشکلات مالکیت و خصوصی سازی در روسیه: بخش دوم بسته هستند
1 جولای 2011 |
نوشته ی wpadmin
در بیست سال گذشته خصوصی سازی به معنی انتقال اموال عمومی از طرف حکومت به بخش خصوصی، در دستور کار بیش از 120 کشور رو به رشد برای اصلاحات اقتصادی قرار داشته است.
تغییر مالکیت، در اداره مؤسسات تغییرات اساسی ایجاد می کند. در عین حال کارآمدی و بازده این مؤسسات بهتر شده، و در انگیزه های کاری و ساختار آنان بهبود حاصل می شود.
این نوشته به بررسی این تجربه می پردازد، و روی تأثیر خصوصی سازی بر بهبود اداره و بازدهی مؤسسات تمرکز می نماید. البته بسیاری مطالب ناگفته هم باقی می ماند.
گذارده شده در بخش خصوصی, خصوصی سازی |
دیدگاهها برای خصوصی سازی در کشور های رو به رشد بسته هستند
1 جولای 2011 |
نوشته ی wpadmin
اقدام دولت ھا برای خصوصی سازی بخشی از شرکت ھای دولتی یا تمامی آنھا، تنھا به منظور افزایش کارآئی و در نتیجه رشد اقتصاد ملی می باشد. این استدلال ظاھراً غیرمنطقی به نظر نمی رسد. به دلیل اینکه خود دولت ھا ھدف از خصوصی سازی بخش ھای دولتی را، بازدھی بیشتر عنوان کرده اند.
گذارده شده در بخش خصوصی, خصوصی سازی, مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی |
دیدگاهها برای اقتصاد سیاسی خصوصی سازی بسته هستند
1 جولای 2011 |
نوشته ی wpadmin
برخی بر این باورند که اصلاحات روسیه به شکست انجامید، و جامعه آن را به طور کلی مردود دانست. حال آنکه برآورد بعضی دیگر اینست، که برنامه های خصوصی سازی این کشور بسیار موفق بود. اما در میان این اختلاف نظرهای عمیق، ما نویسندگان این مقاله با هیچ یک از این دو نظر افراطی موافق نیستیم، و بنا نداریم یکی را بر دیگری ترجیح دهیم.
گذارده شده در بخش خصوصی, خصوصی سازی |
دیدگاهها برای مشکلات مالکیت و خصوصی سازی در روسیه: بخش نخست بسته هستند